Flexibele media voor een goede verstandhouding

VLOEIENDE communicatie voor particulier en bedrijf

Taal

Tegenwoordig schijnbaar ondergeschikt aan het beeld. In feite zijn we steeds meer passieve beeldconsumenten aan het worden. 
Taal vereist een actievere betrokkenheid doordat we zelf beelden moeten genereren. Dit proces heeft meer impact en daarom is taal nog steeds dé motivator en vormer van relaties bij uitstek.

Copywriting
Goed taalgebruik, de juiste woorden in de juiste context - efficiënt communiceren is niet iedereen aangeboren. De zeer korte tijdspanne waarbinnen de bezoeker van een website - of lezer van uw drukwerk - informatie opneemt kan verlengd worden door uitnodigend beeld- en taalgebruik. De aandacht vasthouden eveneens. De juiste formuleringen houden bijvoorbeeld ook Google geïnteresseerd en de ranking van uw website hoog.
Wij schrijven teksten voor uw website, circulaires en nieuwsbrieven. Teksten die de beschouwer betrekken bij uw boodschap.

Vertaling
Anderstalig publiek, verkopen over de grenzen, wij vertalen voor u, uitsluitend met behulp van de z.g. 'native speaker', een vertaler met de andere taal als moedertaal. Een vertaler dus die alle fijne nuances van die taal kan inzetten, en volkomen bekend is met het recente taalgebruik van uw doelgroepen. Voor website of drukwerk, commericiële, technische of juridische vertalingen zijn mogelijk in de meeste gangbare talen.