Flexibele media voor een goede verstandhouding

VLOEIENDE communicatie voor particulier en bedrijf

Internet

Waar is de tijd gebleven? Niet alleen besteedde u uw tijd vroeger anders, maar ook: hoeveel tijd moet u tegewoordig aan internet voor uw bedrijf besteden...? Als het resultaat ten goede komt aan uw bedrijf, zonder dat u uw - waarschijnlijk kostbare - tijd moet investeren, is dat beter voor u en uw bedrijf. Als u verder ook geen duizenden Euro's moet betalen voor een website haalt u dat er al snel uit....

De internetpagina is geëvolueerd van simpele kennisdrager tot compleet verkoop- en informatie-instrument. Een bedrijf komt niet meer toe met alleen aanwezig te zijn met tekst en afbeeldingen. Gevonden worden en klanten binden aan uw bedrijf en producten is voornamelijk een samenspel van vorm en aanbod op uw pagina's én de aantrekkelijkheid voor zoekmachines, gerealiseerd door kennis van presentatiemiddelen, de psycholgie van de bezoeker en de technieken die zoekmachines gebruiken om uw pagina's belangrijk genoeg te vinden voor een bepaalde doelgroep.

Wij ontwikkelen de vorm en desgewenst de inhoud voor uw website. U kunt kiezen uit zelf bij te houden sites, of onderhoud door ons. De kleine firma of BV, de ZZP-er of particulier vindt bij ons de website die hij of zij nodig heeft, tegen een realistische prijs (al vanaf 550 Euro).
Wij werken met HTML/PHP gecodeerde sites, óf met websites, gedragen door een CMS, waardoor u zelf kunt inloggen en e.e.a. kunt aanpassen.