Flexibele media voor een goede verstandhouding

VLOEIENDE communicatie voor particulier en bedrijf

Over Mediator Media

Geboren in 2002 vanuit de passie voor vormgeving en communicatie, maar al ver daarvoor in concept aanwezig. Het internet werd preferent uitingsmiddel, maar het platte vlak werd niet ontzien. De uitbreiding met digitale media volgde spoedig alsmede de integratie van alle disciplines in de website-ontwerpen.

Het logo is de rode veelzeggende punt - een statement op zichzelf - 'tussen haakjes' gezet, met extra aandacht. Je ziet misschien ook de persoon met opgeheven armen - roepend om aandacht...

Fotografie en video met beeldbewerking is de laatste ontwikkeling, die met sneller internet en vergrootte sociale media zeer belangrijk werd.
Maar ook de jaren van ervaring opgedaan in begeleiding van personen en groepen, in cursussen en counselingsessies werpen hun vruchten af.

Veelzijdigheid, creativiteit en betrokkenheid zijn onze sterke punten, met daarnaast een groot respect voor de klant en zijn wensen.

Wij zijn bereikbaar ook buiten de normale kantooruren - als het moet 7 dagen per week, van 0800 - 23.30! Wel binnen de speciale relatie van een onderhoudscontract.

Door ons professionele netwerk zijn de supportmogelijkheden enorm - bel of mail ons voor een goed gesprek!